GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şahinbey Ezogelin Halk Eğitimi Merkezi

RECEP ÖZTÜRK - MÜDÜR

1966 yılında Gaziantep ili Oğuzeli ilçesi yazılı köyünde doğdum. İlkokul Yazılı köyünde, ortaokulu Atatürk lisesinde başlayıp Osmaniye Dervişpaşa lisesinde tamamladı. Lise öğrenimini Gaziantep Mimarsinan lisesinde tamamladı, yüksek öğretimini Trakya üniversitesi eğitim yüksek okulunda tamamladı. ilk görevim Ağrı ili Diyadin ilçesi Kotancı köyünde göreve başladı, daha sonra Gaziantep ili Kuşçu köyü müdür yetkili öğretmen olarak çalıştım, Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Burç kasabasında müdür yardımcısı olarak göreve devam ettim Gaziantep merkezde Vali Lütfullah Bilgin ilk öğretim okulunda devam ettim. Şahinbey Halk Eğitim Merkezinde 8 yıl müdür yardımcısı olarak çalıştım, yeni kurulan Ezogelin Halk Eğitim Merkezinde kurucu müdür olarak devam etmekteyim.